|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| meet your meat | |
Trimis: Mie, 16 Ian 2008, 12:12 am |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 16 Ian 2008, 3:14 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Am ramas ingrozit de ce am vazut in filmuletul de pe site. Nu il recomand nimanui.
A da vina pe consumatori pentru maltratarea animalelor nu este justificata. Fiecare tara are legi care reglementeaza normele de functionare, daca legile lipsesc sau nu sunt puse in functionare nu e vina mea a consumatorului.
Eu cand ma duc la restaurant nu comand "carne de pui maltratat" ci doar "carne de pui". Ma bazez pe faptul ca a fost crescut in conditii corespunzatoare si ca cei de-l prepara nu sunt oameni sadici cu probleme mentale lipsititi de umanitate. Iar faptul ca traieasc intr-o tara cat de cat civilizata ar trebui sa-mi intareasca convingerea prin legile ei.
Plus ca faza ca indemnul de a nu consuma carne, si a deveni vegetarieni pentru sa prevenim si inlatura maltratea animalelor e cea mai patetica si josnica lozinca a vegetarienilor pe care am auzit-o pana acum. |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 16 Ian 2008, 4:02 am |
|
|
Doda |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Iun/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
doamne ce oameni sadici...ma ingrozesc scenele de genul asta... |
|
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering. |
|
|
|
Trimis: Joi, 30 Aug 2012, 10:32 pm |
|
|
mada04 |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 01/Aug/2012 |
|