|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Dj @!exx - Dance!!! | |
Trimis: Vin, 28 Mar 2008, 12:34 pm |
|
|
Dj @!exx |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Craiova |
|
|
|
|
|
|
|
_________________ Să fiţi mereu, cu gândul limpede şi sufletul împăcat, şi ţineţi minte: “stay real… stay tune… keep on Trance!” |
|
|
|
Trimis: Mie, 02 Apr 2008, 1:49 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Desi nu am ascultat decat primele 20 de minute, nu ma pot abtine sa nu imi dau cu parerea
Cu riscul de a parea demodat, pot sa spun ca am ascultat si eu in sfarsit ceva trance in stilul clasic. Melodii care chiar daca sunt vechi inca imi face placere sa le aud si imi trezesc amintiri placute dinainte de perioada muzicii electro. Frumosa selectie. Parca as fi din nou in primii ani de liceu cand cochetam cu astfel de muzica, pierzand zile intregi in fata winamp-ului cu castile pe cap nefacand nimic altceva...
... voi continua dupa ce voi termina de ascultat cu o parere finala |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Joi, 17 Apr 2008, 9:29 am |
|
|
Dj @!exx |
' |
|
|
Locație: Craiova |
|
|
|
|
|
|
Luxian a scris: |
Desi nu am ascultat decat primele 20 de minute, nu ma pot abtine sa nu imi dau cu parerea
Cu riscul de a parea demodat, pot sa spun ca am ascultat si eu in sfarsit ceva trance in stilul clasic. Melodii care chiar daca sunt vechi inca imi face placere sa le aud si imi trezesc amintiri placute dinainte de perioada muzicii electro. Frumosa selectie. Parca as fi din nou in primii ani de liceu cand cochetam cu astfel de muzica, pierzand zile intregi in fata winamp-ului cu castile pe cap nefacand nimic altceva...
... voi continua dupa ce voi termina de ascultat cu o parere finala |
da.....am facut mixul asta, mi-am adus aminte de cum am pus muzica in tot caminul cu un amarat de casetofon.....cred ca mai tii minte..... |
|
_________________ Să fiţi mereu, cu gândul limpede şi sufletul împăcat, şi ţineţi minte: “stay real… stay tune… keep on Trance!” |
|
|
|
| | |
Trimis: Joi, 17 Apr 2008, 3:45 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Dj @!exx a scris: |
da.....am facut mixul asta, mi-am adus aminte de cum am pus muzica in tot caminul cu un amarat de casetofon.....cred ca mai tii minte..... |
Cum sa nu tin minte. Dar cred ca omiti primele mixuri, sau mai bine zis "tentative de mixuri", pe primele noastre calculatoare. Prima oara cu winamp-ul deschis de doua ori, apoi cu AtomixMp3 si mai tarziu cu VirtualDj (la care am ramas si azi). Sau CD-urile cu mixuri pe care le ascultam in CD-Playerul supra solicitat |
|
|
|
|
|
|
|
|