|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Interviu cu Marco V | |
Trimis: Sâm, 13 Mai 2006, 10:42 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
"Intodeauna am pus muzica care mi-a placut si inca mai fac asta."
Tranced.ro: Salut Marco ce mai faci ?
Marco V: Foarte bine, multumesc.
T.ro: Stilul tau s-a schimbat pe parcursul timpului, poti defini sunetul tau actual?
M: Intodeauna am pus muzica care mi-a placut si inca mai fac asta. Stilul meu este un mix energetic intre trance, techno & progresive cu multa percutie.
T.ro: Mixezi de mult timp, cum ai ajuns sa fi un DJ-ei cu renume mondial?
M: Prin faptul ca am lansat productii sub numele meu si am mixat la foarte multe party-uri in intreaga lume.
T.ro: De-a lungul anilor ai remixat mai multe piese classice precum: Energy 52 - Cafe del mar, mai intentionezi sa remixezi alte piese classice in viitorul apropiat?
M: Ma indoiesc de asta deoarece am remixat deja foarte multe piese classice.
T.ro: Ne poti spune mai multe despre colaborarea ta cu Benjamin Bates?
M: Am lucrat impreuna in studio de 8 ani si am produs toate piesele noastre impreuna. Asta inseamna ca toate piesle Marco V si Benjamin Bates sunt produse de catre noi doi.
T.ro: Ce ne poti spune despre noul tau label "In Charge" ?
M: La inceput voi lansa numai productile mele si poate in viitor voi lansa si materialele altor artisti.
T.ro: Ai calatorit peste tot cu gig-urile tale, ai un loc favorit unde ai vrea sa mixezi?
M: Daca multimea este de calitate imi place oriunde, dar UK este inca unul din locurile mele favorite.
T.ro: Ce planuri de viitor ai ?
M: Sa lansez al doilea album al meu si sa il promovez intr-un turneu mondial.
T.ro: Vei mixa in Romania pentru prima data, la ce sa ne asteptam de la perstatia de pe 7 mai?
M: Sa va asteptati la ceva de neasteptat
T.ro: Crezi ca Romania si alte tari Est Europene vor avea un viitor stralucit in muzica electronica?
M: Semnele sunt bune, toate party-urile la care am mixat aici mi-au placut, sa speram ca asa va fi !
T.ro: Dorim sa iti multumim pentru interviu si speram sa auzim mai multe de la tine in curand.
Sursa: Tranced.ro
Interviu realizat de: Popescu Andrei, a.k.a Ade (ade@tranced.ro) |
|
|
|
|
|
|
|
|