|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| DJ Luxian - Test mix (february 2006) | |
Trimis: Mar, 15 Mai 2007, 11:27 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Mie, 16 Mai 2007, 1:00 am |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
Downloadai si eu mix-ul si-l ascultai pe sarite (ca imi e tare somn) si nu pot spune decat ca imi place...sper sa nu te critic dupa ce o sa-l ascult cap-coada |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
Trimis: Mie, 16 Mai 2007, 2:44 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ade a scris: |
Downloadai si eu mix-ul si-l ascultai pe sarite (ca imi e tare somn) si nu pot spune decat ca imi place...sper sa nu te critic dupa ce o sa-l ascult cap-coada |
Ms de apreciere, dar sa stii ca si criticile sunt f. apreciate, ajuta la progres |
|
|
|
|
| Sfat | |
Trimis: Mar, 22 Mai 2007, 11:22 pm |
|
|
Dj @!exx |
' |
|
|
Locație: Craiova |
|
|
|
|
|
|
Luci, am si eu un sfat....posteaza si tu pe alt site(easy share de preferinta, viteza de downloadat e mult mai mare). Asta-i prea "slow"! Astept vreo ora doua sa iau mixurile, si ai un comment la ele, si critici, daca am la ce sa dau! In curand revin si eu cu ceva nouati! |
|
_________________ Să fiţi mereu, cu gândul limpede şi sufletul împăcat, şi ţineţi minte: “stay real… stay tune… keep on Trance!” |
|
|
|
| Re: Sfat | |
Trimis: Mie, 23 Mai 2007, 12:15 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj @!exx a scris: |
Luci, am si eu un sfat....posteaza si tu pe alt site(easy share de preferinta, viteza de downloadat e mult mai mare). Asta-i prea "slow"! Astept vreo ora doua sa iau mixurile, ... |
La mine merge destul de repede. Mie easy share nu-mi place personal din cauza limitarii de 100Mb.
Dj @!exx a scris: |
... si critici, daca am la ce sa dau! |
Tot timpul e loc de mai bine. Si in felul asta imi imbunatatesc si eu tehnica si stilul. |
|
|
|
|
|
|
|
|