|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Shakira va concerta pe stadionul echipei Poli Timisoara | |
Trimis: Sâm, 27 Mai 2006, 11:23 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
Shakira, cântãreaþa de origine columbianã, va concerta în 18 iulie pe stadionul echipei Poli Timiºoara, “Dan Pãltiniºanu”.Evenimentul a fost pus la cale de McCann Erickson cu sprijinul Consiliului Judeþean Timiº în urmã cu douã luni, dupã meciul de fotbal dintre Poli ºi Rapid. Impresarul belgian al artistei, Guido Jonnsen, s-a aflat zilele acestea în Timiºoara, unde a vizitat hotelurile ºi stadionul. Concertul Shakirei este programat între cele de la Barcelona (12 iulie) ºi Moscova (23 iulie). Cel mai ieftin bilet va costa 50 RON, iar cel mai scump va depãºi un milion de lei vechi. |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
| | |
Trimis: Vin, 16 Iun 2006, 8:50 am |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
Începând de astăzi se pun în vânzare biletele pentru concertul celebrei cântăreţe Shakira, care va avea loc pe data de 17 iulie, la Timişoara, pe stadionul "Dan Păltinişanu", începând cu ora 20.00. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 60 RON pe gazon, 80, 100 şi 150 de RON în rest, iar ele pot fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro şi în magazinele Diverta din toată ţara.
Shakira soseşte în România cu o echipă formată din 100 de persoane, dar şi cu un echipament care pentru a fi transportat necesită nu mai puţin de 17 tiruri. Concertul Shakirei din România este programat între cel de la Barcelona (12 iulie) şi cel de la Moscova (23 iulie). Spectacolul de la Timişoara constituie avanpremiera turneului de promovare a noilor albume semnate Shakira, "Fijacion Oral, Vol. 1" şi "Oral Fixation, Vol 2". |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
| | |
Trimis: Vin, 16 Iun 2006, 9:23 am |
|
|
YuLee |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Ade a scris: |
Preþurile biletelor ... 60 RON pe gazon |
|
|
_________________ Unde-i viitoru' de altãdatã!?
|
|
|
|
Trimis: Joi, 22 Iun 2006, 9:17 am |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
nu e prea mult 600 000... daca ti place shakira... dar cum tie yulee... nu prea cred ca ti place, ar trebui chiar sa iti fie indiferent |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 22 Iun 2006, 6:26 pm |
|
|
Willi |
Forum's Admin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rostopasca a scris: |
nu e prea mult 600 000... daca ti place shakira... dar cum tie yulee... nu prea cred ca ti place, ar trebui chiar sa iti fie indiferent |
Sau poate nu-l mai cunosti |
|
_________________ Sunt piroman, imi aprind calculatorul!
Ai fost in B acum esti in A/ Haide Craiova/ Tu ai murit si ai inviat/ Te voi iubi la infinit |
|
|
|
Trimis: Joi, 22 Iun 2006, 6:29 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bine gandit Willi |
|
|
|
|
Trimis: Dum, 25 Iun 2006, 12:57 am |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
yulee asculta shakira??????????? |
|
|
|
|
Trimis: Lun, 26 Iun 2006, 5:16 pm |
|
|
YuLee |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
De ce vb mah fara mine? hmmmm... Cum sa nu imi placa Shakira?!? Aaaaa, ca nu-mi place cum canta asta-i partea a doua, da cu ea n-am nici o treaba Chiar buna |
|
|
|
|
|
Trimis: Lun, 26 Iun 2006, 9:21 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
lasa mai,yulee, ca oamenii care nu sunt barfiti nu au valoare!!! in mod cert o sa zica acum baietii ca nu te barfeam, dar treaba lor, eu imi continui ideea!! sa inteleg ca nu ti plac fetele tocmai slabe??? |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 28 Iun 2006, 10:02 am |
|
|
YuLee |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
N-ar fii asta o problema, ar slabii ea pt mine daca i-as cere... Da ma gandesc ca are si ea o cariera, nu vreau sa i-o stric ... Asa ca merge |
|
|
|
|
|
|
|