|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Produse de ingrijire | |
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 6:32 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
fetelor (si baietilor, dar voi nu prea sunteti activi) ce produse de ingrijire folositi? care sunt trendurile? cum va machiati??? de la ce firme ca imbracati??? hai sa facem un topic dedicat hainelor si cosmeticelor |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 6:33 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
asa, sa intreb aici! ati auzit de firma de cosmetice yves rocher?? am auzit ca sunt excelente si ff ieftine produsele!! unde gasesc un magazin.. preferabil in bucuresti sau targu jiu
uitati-va si plangeti si voi
Bath & Body Works |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 9:42 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 16/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
io mi's reprezentant la avon |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 10:21 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
naty, mie nu imi mai prea plac produsele avon, in cel mai rau caz oriflame, dar nici alea, pentru ca nu sunt pe masura pretului |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 10:23 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
in mod normal, produsele kre le cumperi prin distribuitori ar trebuii s fie mult mai ieftine. muuuult mai ieftine. am descoperit kteva super klumea totusi
oricum nu o s mai fiu pt prea mult timp..... |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 10:25 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
nu zic ba, unele sunt bune, dar cu multe iti poti lua tzeapa..
de ce not for long? |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 10:27 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
pai k nu cred k o sa mai continui s fiu in tm. ar insemna sa skimb tot...si in plus, la inceput nici nu o sa stiu prea multa lume p akolo |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 10:30 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
nu te lasa, daca te duci la uman este o chestie sa stie toate ca esti distribuitor, si sunt convinsa ca o sa ai mai multe vanzari... dar sa fi de cand intrii la faculta! uite, am un coleg care primeste comenzi avon de la jumatate din faculta, vine cateodata cu cate doua plase de produse in fiecare mana, are vanzare de peste 5 milioane!!! ma gandeam ca te ai saturat, dar daca ti e teama ca nu te cunosc, nu e o bariera |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 11:12 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
Naty,faptul ca vii in Tm la faculta,nu inseamna ca nu poti ramane in continuare reprezentanta Avon...pentru ca,in functie de cum vei sti sa te descurci,vei putea cunoaste destula lume,incat sa ai vanzare...poate ai chiar mai multe sanse... |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 11:57 pm |
|
|
Naty` |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
atunci...poate k o sa raman sper...o sa trebuiasca sa fac transfer d aici acolo....deh...om vedea. s ajung eu la tm intai |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 13 Ian 2007, 11:59 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
eu zic sa ramai, ai mult mai multe sanse decat la liceu unde faci vanzare catorva colege din clasa si catorva (in cel mai bun caz) de la alte clase |
|
|
|
|
Trimis: Dum, 14 Ian 2007, 12:03 am |
|
|
Naty` |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
doar din clasa . dar mai pun cu niste fete. tre s vad cum o s fie... numai d asta nu imi arde mie acum |
|
|
|
|
Trimis: Dum, 14 Ian 2007, 1:45 am |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
te inteleg, acum te sperie bacul si admiterea |
|
|
|
|
Trimis: Mar, 16 Ian 2007, 12:02 am |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
intrebare: v-ati cumparat vreodata produse de machiaj de la tiganii care le aduc la ''reducere''... eu mi am luat un rimel l'oreal de care am fost dezamagita total.. nici nu ii mai stiu numele exact, i l'am dat surorii mele... mi am luat o trusa lancome de care sunt super incantata si un ruj l'oreal care iarasi ma incanta de mor... vreau sa va spun ca nu sunt snoaba, adica am si ruby rose, si am stat eu si m-am gandit ca practic aceste firme folosesc aceleasi ingrediente, dar se adreseaza unor piete diferite... pana la urma toate ne dauneaza, fie ca sunt max factor (fac rimeluri bune astia) fie ca sunt oriflame/avon/faberlic, fie ca sunt stiu eu ce firme de care nu a prea auzit nimeni |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 17 Ian 2007, 12:11 pm |
|
|
Monique |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 19/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
Am vazut ca Rostopasca a intrebat acum cateva zile de produsele Yves Rocher. Se pot gasi in Magazinul Unirea,din cate am inteles. Sunt super ok, am incercat cateva de la niste prietene si chiar mi-au placut. In ceea ce priveste preturile, nu sunt foarte ridicate, insa sunt ceva mai mari decat cele ale produselor cosmetice din supermarketuri sau cele de la Avon. |
|
_________________ Zambeste.....Maine poate fi mai rau! |
|
|
|
Trimis: Mie, 17 Ian 2007, 2:18 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
ihaaaaa!!!! multumesc monique o sa merg si eu prin unirea, dar sa strang ceva bani... sunt foarte laudate produsele astea... da, stiu ca sunt mai scumpe decat avon/oriflame/faberlic, dar nu se ridica la preturile dior, gucci, sephora... |
|
|
|
|
Trimis: Lun, 15 Feb 2016, 3:49 pm |
|
|
meltea |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 15/Feb/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
In ultima vreme iau suplimente Impreskin, pentru ca zice ca ajuta la indepartarea ridurilor. Desi le iau de o saptamana nu observ vreo modificare... |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 06 Apr 2016, 10:21 am |
|
|
zetel |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 01/Mar/2016 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
Si se observa ceva modificari sau le iei degeaba?
Ceva creme ar fi bune pentru asa ceva. Alungarea stresului si mult sport sunt alte metode care pot sa ajute. |
|
|
|
|
Trimis: Lun, 11 Iul 2016, 12:01 pm |
|
|
enispa |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 04/Ian/2016 |
Locație: Arad |
|
|
|
|
|
|
Produsele naturale din extracte de plante sunt si ele la mare cautare in zilele noastre pentru ca nu provoaca efecte secundare. |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 25 Ian 2017, 10:24 am |
|
|
orrian |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Noi/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
meltea a scris: |
In ultima vreme iau suplimente Impreskin, pentru ca zice ca ajuta la indepartarea ridurilor. Desi le iau de o saptamana nu observ vreo modificare... |
Te-a ajutat produsul? Se vad modificari? |
|
|
|
|
Trimis: Lun, 07 Mai 2018, 12:25 pm |
|
|
enispa |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 04/Ian/2016 |
Locație: Arad |
|
|
|
|
|
|
Un produs interesant este si derminax care ajuta la eliminarea cosurilor. |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 25 Oct 2018, 12:33 pm |
|
|
marcius |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 02/Sep/2016 |
|
|
|
|
|
|
|
Produsele pentru ingrijirea pielii sunt utile si daca sunt naturale si nu produc efecte secundare cu atat mai bine. |
|
|
|
|
|
|