hmmm este dus rau .... nik nu l`ar mai putea ajuta... maybe nishte operatzii estetice shi nici alea...k are destule~
arata k dreaq....shi in plus....nu cred k ar avea succes....cre`k s`ar mai gasi vreo 2-3 kre sa`i fie fani ...dar pan` la super ajunge un super SHIT
_________________ ```Life is so sad without horns!!!```
Trimis: Vin, 20 Oct 2006, 11:12 pm
Dita
Elite Member
Data înscrierii: 21/Mai/2006
Locație: B...
poate ai dreptate, avand in vedere ca astazi nu mai conteaza in primul rand cum canti ci cum arati!!! a avut si el vremea lui, care din nefericire s-a cam dus... asta este!!!
Oricum trebuie sa recunoastem ca a lasat in urma o multime de melodii frumoase si chiar daca nu mai e la moda lumea isi mai aminteste de el. Ceea ce nu se poate spune despre majoritatea artistilor de duzina din ziua de azi.
Iata ca se pare ca a trebuit sa moara ca sa revina in topuri si la radiouri si sa redevina "la moda".
Asa cum spun unii - valoreaza mai mult mort decat viu.
Adevarul e ca viu multa lume nu mai dadea 2 bani pe el, dar odata mort, raman in amintire numai aspectele pozitive iar cele negative se uita.
The king is dead, Long live the king
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering.
Trimis: Lun, 18 Ian 2010, 12:00 am
cristy_1110
Active Member
Data înscrierii: 20/Apr/2009
Locație: Zimnicea-TR
eu nu am fost un fan inrait al lui Michael Jackson,dar knd eram copil(pustan) am ascultat destule melodii din anii `80...
dar o treaba despre care nu sa vorbit aproape deloc vreau sa zic...
stie cineva k toate drepturile de autor si melodii existente sau decat melodii neterminate ale THE BEATLES au fost cumparate de el?
cati stiu k Paul McCartney trebuia sa aibe acceptul lui MJ ca sa cante piese pe care inclusiv el lea compus?
Trimis: Lun, 18 Ian 2010, 4:22 pm
Luxian
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Locație: Timisoara
Da, e adevarat, o mare parte din averea lui Michael Jackson o reprezentau drepturile de autor pe care acesta le detinea.
Insa, din cauza proceselor scumpe, cheltuielilor medicale si costurilor de intretinere a celebrei lui resedinte, a fost nevoit sa le vanda catre Sony Music (daca nu ma insel) pentru a preveni intrarea in faliment.
Oricum, din cate am inteles, cand a murit avea datorii de vreo 50 de mil. de dolari. Bani pe care ar fi trebuit sa-i scoata din turneul care era programat (facut mai mult din obligatie fata de cei carora le datora bani).
totusi ramane cel mai mare cantaret de la Elvis incoace...de fapt singurul care a fost si valoros si mediatizat la fel...
Trimis: Joi, 28 Feb 2013, 5:57 pm
calatorul
Active Member
Data înscrierii: 18/Ian/2013
Michael Jackson nu va muri niciodata, pentru ca a fost si va fi iubit de prea multa lume, oricum va trai in sufletele noastre si prin muzica lui toata viata, deci R.I.P King
Trimis: Lun, 25 Mar 2013, 10:54 am
abcman
Active Member
Data înscrierii: 13/Mar/2013
Locație: Bucuresti
What about it...desi numai e printre noi va ramane in inimile noastre mereu pentru ca muzica lui nu va muri niciodata, pacat ca a trebuit sa se duca asa devreme..R.I.P.!!!