|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Handbal | |
Trimis: Mie, 31 Mai 2006, 11:57 am |
|
|
Willi |
Forum's Admin |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Aici puteti discuta despre sportul vostru favorit, cum a fost la ultima partida jucata sau puteti comenta performantele echipelor noastre de handbal atat nationale cat si de club. |
|
_________________ Sunt piroman, imi aprind calculatorul!
Ai fost in B acum esti in A/ Haide Craiova/ Tu ai murit si ai inviat/ Te voi iubi la infinit |
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 31 Mai 2006, 12:37 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
Apropo de performante:
Rulmentul Brasov a castigat Cupa Challenge la handbal dupa ce a invis Tomis Constanta in al doilea meci al finalei (22 mai a.c.).
Super tare echipa, avand in vedere ca e tripla campioana acest sezon in Cupa Romaniei si Cupa Challenge. Se pare ca zicala dupa care se ghideaza e: "limita e cerul".
Sezonul urmator cred ca va fii incendiar. Olchim a facut cateva transferuri de marca (a adus jucatori din nationala care a cucerit argintul in rusia). Inca un plus al Oltchimului il constitiuie si dorinta de razbunare a noului antrenor care isi doreste doreste revansa pentru sezonul ratat la Zilcotub. |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 31 Mai 2006, 1:23 pm |
|
|
Willi |
Forum's Admin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ai dreptate Luxian handbalul romanesc a avut un sezon aproape perfect: 2 cupe challenge, vicecampioane mondiale. Din pacate nationala feminina a tb sa joace preliminarii la europene cu Serbia si are 4 goluri de recuperat la Belgrad. Sa speram ca o sa-si revina din soc si sa ne faca din nou mandre de ele. |
|
Ai fost in B acum esti in A/ Haide Craiova/ Tu ai murit si ai inviat/ Te voi iubi la infinit |
|
|
|
| Performanta nationalei feminine | |
Trimis: Sâm, 03 Iun 2006, 10:20 pm |
|
|
Willi |
Forum's Admin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dupa un scenariu demn de S.F. dar totusi plauzibil pt romani nationala feminina de handbal, vicecampiona in decembrie, a reusit marea performanta de a rata calificarea la Campionatele Europene. In ambele meciuri cu Serbia a avut meciul in mana dar au capotat spre final si au pierdut calificarea. De retinut e faptul ca pt prima data Romania nu participa la un turneu final.
Sa speram ca fetele se vor trezi si la urmator campionat vor face uitata aceasta necalificare. |
|
|
|
|
Trimis: Dum, 04 Iun 2006, 9:38 am |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Dum, 04 Iun 2006, 11:01 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Mar, 06 Iun 2006, 8:56 pm |
|
|
Willi |
Forum's Admin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Duminica de la 11 pe ProTV e barajul la handbal masculin: Romania - Norvegia. Baietii nu s-au mai calificat la un turneu de vreo 10 ani, cred. Era pe vremea lui R. Lica, Sorin Toacsen, Voica, etc jucatori pe care i-am vazut si la Craiova cand a luat Universitatea campionatul si exista o Sala a Sporturilor in Craiova.
Sa le uram succes baietilor si sa-i umileasca pe vikingi |
|
|
|
|
Trimis: Mar, 06 Iun 2006, 9:39 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
hai baietii!!!!!!! |
|
|
|
|
Trimis: Dum, 11 Iun 2006, 11:46 am |
|
|
Willi |
Forum's Admin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Din pacate nationala a pierdut cu 29-30. Baietii au condus si cu 4 goluri diferenta, dar mentalitatea tipic romaneasca i-a facut sa nu poata sa tina de rezultat si au pierdut In plus in ultimul minut la 29 - 29 au ratat o lovitura de la 7 m, iar pe contraatac norvegienii au inscris. Desi sansele sunt foarte mici sa speram ca vor face o figura frumoasa in meciul retur si de ce nu o surpriza |
|
|
|
|
Trimis: Dum, 11 Iun 2006, 12:35 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 17 Iun 2006, 7:08 pm |
|
|
Willi |
Forum's Admin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Acum incepe returul de la baraj. Sanse mici, dar macar sa speram |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Sâm, 17 Iun 2006, 8:46 pm |
|
|
Willi |
Forum's Admin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Meciul s-a terminat la egalitate 27-27, fapt ce ne face sa ne fie si mai mult ciuda. Puteam si sa castigam meciul asta, dar lipsa de concentrare ne-a facut sa ratam cu seninatate. In continuare nu-mi iese din minte lovitura de la 7 m ratata in ultimul minut la Bucuresti. Daca nu ar fi fost ratata acum am fi jucat la Cupa Mondial, dar nu a fost sa fie si ne vom uita la ambele turnee finale de handbal la TV fara a putea sprijini echipa nationala
Totusi baietii merita felicitati pt jocul facut Poate la urmatoarele calificari nu o sa mai avem ghinion sa nimerim un adversar asa de puternic.
Hai Romania!!! |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Sâm, 17 Iun 2006, 8:57 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
imi pare rau k nu am si eu tv sa fi vazut meciul .....
ma bucur k au jucat bine, sa o tina tot asa si sa se califice data viitoare |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
Trimis: Lun, 04 Ian 2010, 2:09 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 20/Apr/2009 |
Locație: Zimnicea-TR |
|
|
|
|
|
|
dupa 4 ani de tacere incerc sa revitalizez aceasta sectiune a forumului....
nationala de handbal feminin a reusit din nou sa ne dezamageasca,reusind sa se claseze pe locul 8 la CM din China....
astept k eternul strateg Radu Voina sa isi dea demisia si sa lase locul altora mai priceputi....la time-outuri nu stia decat sa zica k luam mingea si k mai sunt n minute de joc... |
|
|
|
|
Trimis: Mar, 05 Ian 2010, 1:27 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
asta seara la ora 18,Oltchim joaca in devans cu Cetate Deva,fiindca duminica are meci in liga campionilor cu Ixtaco din Spania...
daca nici anul asta nu castiga liga campionilor cred k se desfiinteaza fiindca sau investit sume de ordinul milioanelor de euro,reusind sa castige doar o cupa a cupelor... |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 06 Ian 2010, 2:00 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
intr-un meci devans din liga nationala feminina disputat ieri Oltchim Ramnicu Valcea a invins cu 34-18CSM Cetate Deva... |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 16 Ian 2010, 3:50 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oltchim Rm Valcea(ORV) disputa maine in Ungaria la Gyor ultima partida din grupele CL la handbal feminin....
nu mai conteaza rezultatul fiind deja calificate,dar jocul se vede k scartaie... |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 16 Ian 2010, 3:53 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Dum, 17 Ian 2010, 8:29 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oltchim sa calificat in faza urmatoare a Ligii Campionilor la handbal feminin dupa ce a fost invinsa cu 26-22 la Gyor...
au mers dupa primul loc dar jocul a fost aproape penibil...
`strategul` Voina are zilele numarate la Valcea si foarte posibil si la nationala...
`startegule` esti depasit...lasa ORV si nationala sa-si continue activitatea cu altcineva.... |
|
|
|
|
Trimis: Mar, 19 Ian 2010, 3:08 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
azi sau tras la sorti grupele din main round....
Oltchim Ramnicu Valcea a picat intro grupa infernala cu Viborg din Danemarca,Dinamo Volgograd din Rusia si Hypo Viena din Austria....
aici sa le vedem... |
|
|
|
|
Trimis: Vin, 22 Ian 2010, 10:05 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
pe la colturi se vorbeste ca Ioan Gavrilescu presedintele Oltchimului sa intalnit zilele trecute cu fostul antrenor al Rulmentul-ui Brasov si al lui Nurnberg Herbert Muller,in vederea ca acesta sa preia echipa...
eu vad treaba asta intr-un mod pozitiv....
de-abia astept k `strategul` Voina sa lase echipa.... |
|
|
|
|
Trimis: Lun, 08 Feb 2010, 10:16 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
sambata seara la Oltchim Ramnicu Valcea a invins in deplasare cu scorul de 31-26 formatia austriaca HypoNiederostereich... |
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 13 Feb 2010, 2:29 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
maine seara Oltchim joaca acasa cu Dinamo Volgograd(Rusia)...rusoaicele au in echipa cateva jucatoare care au fost in lotul nationalei Rusiei la ultimul campionat mondial,pe care de-altfel lau si castigat...
sa speram ca ale noastre se vor mobiliza si vor invinge... |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 17 Feb 2010, 10:09 pm |
|
|
Catalin |
Active Member |
|
|