Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Pretul aliantei Windows-Linux: peste 400 milioane de dolari
MesajTrimis: Joi, 09 Noi 2006, 9:10 am Go top: Pretul aliantei Windows-Linux: peste 400 milioane de dolari Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Microsoft Corp si Novell, unul din producatorii sitemului de operare Linux, au anuntat in urma cu cateva zile semnarea unui acord in urma caruia cele doua sisteme vor putea functiona pe acelasi hard-disk, aplicatiile unuia dintre ele putand sa fie folosite si daca sistemul de operare folosit este produs de compania rivala.

Cele doua companii au anuntat ieri si sumele de bani platite pentru aceasta afacere. Astfel, Microsoft va plati Novell 442 milioane de dolari in timp ce producatorul versiunii Suse Linux se angajeaza sa plateasca gigantului IT 40 de milioane de dolari in urmatorii trei ani.

Microsoft, cel mai mae producator de software din lume, va plati Novell un avans de 240 de milioane de dolari pentru a primi dreptul de folosire a aplicatiilor Suse Linux. Potrivit acordului, Microsoft va mai investi 60 de milioane in marketing si 34 de milioane de dolari pentru personalul care se va ocupa de recomandarea si vanzarea solutiilor tehnologice bazate pe cele doua sisteme de operare.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Joi, 10 Apr 2008, 10:14 pm Go top: Pretul aliantei Windows-Linux: peste 400 milioane de dolari Răspunde cu citat (quote)
8eRON
Active Member
Active Member
Data înscrierii: 09/Ian/2008
Mesaje: 13
Locație: Timisoara




Interesanta fuziunea. Sa vedem ce o sa iasa. Smile

_________________
Great minds disscuss ideas, average minds disscuss events, small minds disscuss people.
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Sâm, 12 Apr 2008, 3:17 pm Go top: Pretul aliantei Windows-Linux: peste 400 milioane de dolari Răspunde cu citat (quote)
YuLee
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 357
Locație: Timisoara




8eRON a scris:
Interesanta fuziunea. Sa vedem ce o sa iasa. Smile


Nu-i vorba despre o fuziune, ci doar de un acord... Atat ne-ar mai trebui sa fuzioneze Microsoft cu toti gigantii IT, deja cu Yahoo! se pare ce-i iese figura...

_________________
Unde-i viitoru' de altãdatã!?

Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Sâm, 12 Apr 2008, 5:17 pm Go top: Pretul aliantei Windows-Linux: peste 400 milioane de dolari Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




YuLee are dreptate. Daca s-ar creea o fuziune intre gigantii IT, atunci am fi victima monopolului. Respectivii nu s-ar mai preocupa de calitatea serviciilor si produselor si preturile vor creste.

Acordul semnat de Microsoft si Novell este o miscare menita sa uneasca clientii celor doua firme. Amandoua avand astfel de castigat. Nu poate fi vorba despre o fuziune.

Chiar daca ar fi vorba de o fuziune, si s-ar incerca crearea unui monopol, ar exista multe alte distributii de Linux care ar sustine in continuare conceptul de OpenSource.

Eu unul sunt curios care vor fii aplicatiile care vor putea rula pe cele 2 sisteme de operare. Cel mai probabil aplicatii de securitate Novell, dintre care, o parte, aveau deja versiune si pentru platforma Windows.

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

Pretul aliantei Windows-Linux: peste 400 milioane de dolari
 Pagina de start a forumului Club Z » Linux
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara