|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Anual review | |
Trimis: Joi, 27 Dec 2007, 3:04 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Acum la sfarsitul anului, multi oameni obisnuiesc sa faca un review la anul care a trecut. Bune, rele, realizari, esecuri, vise implinite, vise amanate, etc.
Voi va obisnuiti sa faceti astfel de review-uri? |
|
|
|
|
Trimis: Vin, 28 Dec 2007, 2:59 am |
|
|
Doda |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Iun/2006 |
|
|
|
|
|
|
eu una nu fac astfel de bilanturi... am neplacuta senzatie ca daca as trage linie la final de an, cumva rezultatul ar fi cu - (minus). Prefer sa nu confirm banuiala si sa raman cu gandul ca poate nu e chiar asa, sau char daca e asa, urmatorul an va fi unul mai bun. |
|
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering. |
|
|
|
Trimis: Vin, 28 Dec 2007, 3:05 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
Nici eu nu stau sa fac astfel de review-uri. Nu de alta, dar sunt convis ca stau bine. Se vede ca sunt optimist, nu? |
|
|
|
|
Trimis: Vin, 28 Dec 2007, 6:51 pm |
|
|
Doda |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Iun/2006 |
|
|
|
|
|
|
mda...optimist incurabil... |
|
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering. |
|
|
|
Trimis: Sâm, 05 Ian 2008, 4:39 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
Nici eu nu fac astfel de "socotele" la sfarsit de an.Vorba lui Luci, stiu ca stau foaaarte bine .... ..in schimb, imi doresc mereu si imi propun ca noul an ce vine, sa fie unul mult mai bun ca cel ce a trecut.. |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Lun, 13 Aug 2012, 2:31 pm |
|
|
rodicapop |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 22/Mai/2012 |
|
|
|
|
|
|
|
La sfarsitul anului, de fiecare data arunc o privire in trecut sa vad ce am realizat si ce mai puteam realiza. In orice caz, mereu tin capul sus si am o gramada de lucruri pe care mi le propun pentru anul care vine. |
|
_________________ In timpul liber, gatesc pentru FoodArt.ro |
|
|
|
Trimis: Lun, 13 Aug 2012, 3:39 pm |
|
|
ramonica |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 13/Aug/2012 |
|
|
|
|
|
|
|
Eu nu ma gandesc la ce am realizat si ce nu in anul care a trecut. Ma gandesc doar la viitor si mereu sper la mai bine. |
|
|
|
|
|
|
|
|