|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Zeitgeist - the movie | |
Trimis: Vin, 22 Feb 2008, 3:55 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 16 Apr 2008, 2:59 pm |
|
|
Doda |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Iun/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Mie mi s-a parut destul de interesant filmul...dezvaluie multe detalii ascunse si ridica multe intrebari. Merita vazut si cugetat pe tema asta.
Nota mea personala ar fi 9.5, dar am mai discutat cu cateva persoane despre el si multi l-au notat cu 10 si 10+, deci pentru cei care nu l-au vazut si au ocazia sa il vada, go for it.
Asemanator cu prima parte mai exista un documentar numit "The God Who Wasn't There". Fapte expuse intr-un mod mai batjocoritor fata de biserica, dar totusi care dau de gandit.
Intamplator eu le-am vazut pe amandoua in aceiasi zi si amandoua sustin cam acelasi lucru. Suntem legati la ochi si nu vedem, nu auzim si nu credem decat ceia ce ni se spune sa vedem, sa auzim si sa credem. Sa fim oare asemenea unor roboti programabili?
Brusc intreaga lume mi se pare o mare minciuna, o inscenare. |
|
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering. |
|
|
|
| | |
Trimis: Joi, 08 Ian 2009, 1:30 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Intre timp, au mai aparut 1 film din seria Zeitgeist.
Aveti mai jos lista completa cu tot cu linkurile de pe Google Video cu subtitrare in limba romana.
Alte linkuri utile:
|
|
|
|
|
Trimis: Mar, 24 Feb 2009, 11:03 am |
|
|
denimboy |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 24/Feb/2009 |
|
|
|
|
|
|
|
Pare interesant filmul, e mai mult un fel de documentar din ce am inteles, mie imi plac astfel de filme, cred ca o sa-l urmaresc acum, multumesc pt link. |
|
|
|
|
|
|
|
|