|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| A luat Bacu' la 98 de ani | |
Trimis: Sâm, 17 Iun 2006, 10:32 am |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
Mai bine mai tarziu decat niciodata. O americanca in varsta de 98 de ani, care a lucrat aprope 40 de ani in contabilitate, a reusit in cele din urma sa termine liceul, la 80 de ani dupa ce l-a abandonat fara sa dea Bacalaureatul
Josephine Belasco continua, in ciuda varstei, sa aiba o viata activa, mergand la cocktail-uri cu prietenii si pregatind cine italienesti familiei. De asemenea, citeste in fiecare dimineata ziarul preferat. Ea a fost nevoita sa abandoneze scoala pentru a-si ingriji sora mai mica, Angelina, care era grav bolnava. Belasco a povestit ca unul dintre nepotii ei a incurajat-o sa reia cursurile, spunandu-i ca nu e prea tarziu sa termine liceul cu acte in regula.
Am suferit intotdeauna din cauza ca nu am terminat scoala si sunt incantata ca am facut-o in cele din urma, a marturisit ea la ceremonia de absolvire, unde a fost inconjurata de tineri si a purtat traditionala uniforma, ca toti colegii ei. Conducerea scolii Galileo a acceptat cererea nonagenarei, care nu a trebuit sa dea examen, ci doar sa participe la cateva cursuri.
cand o sa vedem si la noi in tara dorinta de a invata??? ma refer la cei care renunta la scoala si la cei care nu vor sa s e duca... |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
| | |
Trimis: Sâm, 17 Iun 2006, 11:46 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
dorinta de a invata la noi in tara?... km greu...dar oricum,femeia in cauzaa merita laude din partea noastra bv ei...un exemplu de urmat |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Mar, 20 Iun 2006, 12:49 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
raluk a scris: |
....bv ei...un exemplu de urmat |
Totusi...nu cred ca e o ideeasa buna sa iei bacu' la 98 de ani, si cand te mai gandesti ca poate vrei sa faci faculta si master .... |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 21 Iun 2006, 10:54 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
cel mai indicat ar fi,in cazul asta,sa nu lasam pe maine ce putem face azi...in cativa ani parca vad k auzim de ea ca a terminat si faculta |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Joi, 06 Iul 2006, 12:50 am |
|
|
onutza |
Silver Member |
|
|
Data înscrierii: 30/Mai/2006 |
Locație: cimitiru` vesel |
|
|
|
|
|
|
macar a luat bacu si la 98 ani...cu toate ca sa fim sinceri...la ce ii mai folosea la varsta aia bacu`....poate doar ca sa apara intr-un articol din ziar |
|
_________________ I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!! |
|
|
|
Trimis: Joi, 06 Iul 2006, 2:21 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
oana draga,eu nu cred k a dat bac-ul(si l-a luat)doar de ochii lumii...trebuie sa fii motivat sa faci un lucru->sa ai ambitie,pentru a reusi asa ceva,mai ales tinand cont de varsta ei...e ceva.. |
|
|
|
|
|
Trimis: Lun, 10 Iul 2006, 9:12 am |
|
|
YuLee |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
crek baba aia nu era prea sanatoasa la cap ... astia mai batrani o mai iau razna ... parerea mea |
|
_________________ Unde-i viitoru' de altãdatã!?
|
|
|
|
Trimis: Vin, 14 Iul 2006, 9:00 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
mda...odata cu inaintarea in varsta,oamenii "o iau razna"(sa folosim termenul tau)...dar totusi,acest lucru se intampla foarte rar...sau o data,stiu si eu,la zeci de ani...deci eu cred k totusi->poate fi luata ca un exemplu,deoarece e de admirat...parerea mea... |
|
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 15 Iul 2006, 8:51 pm |
|
|
YuLee |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
totusi... eu raman la parerea mea ca baba aia nu e sanatoasa... poate si pt ca am facut atatia ani de scoala si ma mai asteapta cativa, si nu m-as vedea facand algebra liniara la 98 de ani |
|
_________________ Unde-i viitoru' de altãdatã!?
|
|
|
|
Trimis: Lun, 17 Iul 2006, 11:00 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
mai ales sa faca cu rendi a noastra sigur nu si-ar fi luat bac-u l |
|
|
|
|
|
|
|