Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
DJ Shane 54 (Elod Csaszar)
MesajTrimis: Sâm, 13 Mai 2006, 10:36 pm Go top: DJ Shane 54 (Elod Csaszar) Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara






Shane54 a fost cunoscut ca artist de muzica pop in Ungaria pentru ultima decada. In acest timp a reusit sa scoata pe piata 9 albume atat ca artist cat si ca producator. Acum cativa ani, dupa finalizarea remixului la piesa celor de la "Spandau Ballet - Glod" din 83, a decis sa isi concentreze intreaga sa energie catre scena muzicii electronice.

Dupa o colaborare cu cel mai cunoscut Dj din Ungaria ( Dj Sterbinszky) la producerea unui album, primul sau material lansat pe piata internationala a fost Shane54 remix pentru piesa Cosmicman's 'I Love You'. Cu acest remix a avut feedback foarte pozitiv din partea comunitatilor trance de pe internet, si l-a ajutat sa urce pe primele 10 pozitii din topul national finlandez.

Prima piesa oficiala ce a purtat semnatura Shane54 a fost "Souvenir de Chine", un remake a piesei din 1982 a lui Jean Michel Jarre. Fiind sigur ca remixul sau va avea succes, Shane a luat legatura cu Plastic Angel, care a lansat imediat piesa sub propiul label, AfterGlow Records. Un Stragaze Remix a fost adaugat pe ce-a de-a doua parte a vynilului si promourile au fost raspandite in toata lumea. In cateva zile star Djul olandez, Armin van Buuren a avea sa adauge Stargaze Remix in playlisturile pentru spectacolele live cat si in binecunoscuta sa emisiune saptamanala 'A State Of Trance'.

Shane a fost apoi contactat de EMT Design pentru a face un remix la The Scarab fet. Izite's "Unity of Earth 2002", urmat de un progressive uplifting mix la piesa Labworks 'Ibiza Sunrise' ce s-a bucurat de un succes enorm in anul 2002 si care a fost lansata sub labelul "A Trance Communication"

Alaturi de compania olandeza DTF Productions , Shane a fondat labelul DTF Recordings. Primul release lansat sub acest label, Shane54 - Equinoxe4, a avut parte de remixuri hard trance din partea lui Mat Silver si Tony Burt. Ambele versiuni au fost folostie pe la cele mai mari evenimente din lume de care Djii de top !


Sursa: tranced.ro
Vezi profilul utilizatorului

DJ Shane 54 (Elod Csaszar)
 Pagina de start a forumului Club Z » DJs & Producers
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara