Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
DJ PROJECT a semnat un contract cu Universal Music
MesajTrimis: Vin, 16 Iun 2006, 1:37 pm Go top: DJ PROJECT a semnat un contract cu Universal Music Răspunde cu citat (quote)
Dj @!exx
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 69
Locație: Craiova




Distinsa cu premiul “Best Dance Album” in cadrul MTV Romanian Music Awards - Cluj 2006, trupa DJ Project a incheiat de curand filmarile pentru videoclipul “Before I Sleep”, varianta in limba engleza a hitului “Privirea ta”.

Videoclipul a fost realizat la solicitarea expresa a reprezentantilor companiei Universal Music, cea mai mare casa de discuri din lume, cu care DJ Project a semnat un contract deosebit de avantajos, pentru o perioada de trei ani si pentru toate teritoriile lumii, cu exceptia Romaniei. In tara, DJ Project raman exclusiv artistii Cat Music.

Single-ul “Before I Sleep” va fi lansat prima data in Marea Britanie, considerata cea mai dificila, dar si cea mai importanta piata, ca tendinte, din lume, deoarece reprezinta, cel mai adesea, “un bilet de calatorie castigator” catre America de Nord.

Sarcina realizarii videoclipului “pentru export” le-a revenit regizorului Dragos Buliga si directorului de imagine Serban Ionescu. Filmarile au durat doua zile si au avut loc, cu exceptia scenelor de exterior, pe platourile de la Studiourile Atlantis, in decoruri special construite pentru aceasta productie. La baza scenariului dupa care s-a filmat a stat o idee a lui Emil Burloi, managerul formatiei DJ Project.

Videoclipul este unul de atmosfera si el ilustreaza excelent piesa. Detaliile sunt filmate in slow-motion, prin miscari verticale ale camerei, in lumini diferite, astfel conturandu-se o atmosfera retro cu accente ireale si o mare incarcatura de sensibilitate. Elena, solista trupei, traieste o experienta stranie, Gino si Maxx fiind personajele prin care ea isi pastreaza legaturile cu lumea reala, intre atatea multe simboluri ireale sau onirice care traverseaza clipul.

Actiunea se petrece intr-un lift vechi, cu grilaj din fier forjat. Elena este prizoniera unui spatiu claustrofob, din care poate vedea dar nu poate interveni. Liftul transcede de la un etaj la altul fara sa stationeze iar personaje, lumi si stari ciudate isi cer dreptul la eternitate in fata camerei de filmat.

Videoclipul are un final neasteptat si va putea fi vazut pe ecranele din Romania numai dupa premiera europeana. Pana atunci, DJ Project pregateste pentru Romania un nou album, intitulat “Povestea mea”, care va aparea peste cateva saptamani.

Sursa: www.muzicabuna.ro

_________________
Să fiţi mereu, cu gândul limpede şi sufletul împăcat, şi ţineţi minte: “stay real… stay tune… keep on Trance!”
Vezi profilul utilizatorului

DJ PROJECT a semnat un contract cu Universal Music
 Pagina de start a forumului Club Z » Interviuri & Stiri & Zvonuri
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara