Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
orgasm garantat...
MesajTrimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:37 pm Go top: orgasm garantat... Răspunde cu citat (quote)
Maleficus
Gold Member
Gold Member
Data înscrierii: 14/Mai/2006
Mesaje: 314
Locație: Purgatoriu




Pozitii sexuale garantate

Mareste-ti sansa de a avea un orgasm de fiecare data. Daca faci parte dintre norocoasele care au orgasm pur si simplu facand sex, atunci ma bucur pentru tine. Asa ca poti reveni la ceea ce faceai inainte de a te apuca de citit cartea (cum ar fi sa-ti muti casa cu un metru mai la stanga). Oricum, deja vorbim prea mult despre tine. Acest capitol este pentru restul din noi: cele 90 si ceva de procente de femei care, de cele mai multe ori, au parte de orgasm numai prin sex oral sau prin masturbare.

Nu crede cumva ca ne-am plange sau ca am fi geloase. Ei bine, recunosc, suntem geloase. Pentru ca, desi orgasmele sunt delicioase, indiferent de modul in care le obtii, este chiar si mai frumos atunci cand, in timpul actului sexual, va bucurati amandoi simultan de orgasm.

Scopul fiecarei pozitii este sa te faca sa ai orgasm fara complexe, prin folosirea unei combinatii de diferite tehnici care sa stimuleze atat punctele sensibile din exterior, cat si pe cele din interior. Nu e bine sa lasi niciodata lucrurile prea mult la voia intamplarii, asa ca ti-as sugera sa ne plasam pariurile abia dupa ce vom fi abordat aceasta campanie pe doua fronturi: cu cuvintele si cu actiunea. De pilda, ce-ar fi sa demolam miturile si sa-l lasam sa patrunda in intimitatea noastra, ce zici? Ma refer la, stii tu, mitul acela despre penisul care este sufficient ca sa ofere satisfactie. Pentru ca, de fapt, este o mare pacaleala. Hai sa fim sincere! Pentru ca daca poti ajunge la orgasm in timpul actului sexual, dar numai cand el iti mangaie clitorisul, atunci spune-i asta. Explica-i ca nu este greseala lui, dar ca o multime de femei sunt facute asa si ca este o chestie care tine mai mult de biologie, neavand nimic de-a face cu tehnica lui sexuala. Daca are vreo problema cu asta, spune-i sa o adreseze Creatorului Divin, si daca nu primeste raspuns de acolo, atunci, poate, Mamei Naturi. Dupa ce-si revine, da-i o lectie de biologie.

Stie exact unde este pozitionat clitorisul tau? S-a uitat bine la el in plina zi, la lumina puternica? Te rog, nu o fa pe sfioasa cu mine! Este destul de intuneric acolo asa ca se poate rataci foarte usor in timpul diferitelor pozitii sexuale. Nu spun ca ar trebui sa te urci pe masa din bucatarie, cu picioarele larg desfacute, chiar atunci cand vecinul de alaturi urma sa vina la tine pentru cafeaua de dimineata, dar n-ar fi rau ca, la un anumit moment, atunci cand se apuca sa-ti faca sex oral, sa ramana lumina aprinsa. Introdu-l in chestiune si da-i indicatii, si de-abia dupa aia va puteti orienta spre aceste mici pietre pretioase, ca sa-ti incerci norocul. Am sa admit de bunavoie ca unele dintre aceste pozitii nu numai ca sunt avansate, ci chiar imposibile – asta doar daca nu ai flexibilitatea unui acrobat si increderea in sine a unui supermodel. Dar nu conteaza: sustine sus si tare ca faci asta numai cand esti beata crita pe la vreo petrecere! Si, apropo, ma adresez, aici femeilor, pur si simplu deoarece este mai usor sa vorbesti cu una dintre ele atunci cand te referi la pozitii in care picioarele stau intr-o parte si bratele in cealalta!

Planul pasiunii

Ce, unde, cand si de cat preludiu aveti nevoie depinde in mare masura de timpul de cand sunteti impreuna. In prima noapte, o simpla privire este sificienta ca sa-ti inmoaie genunchii; sase ani mai tarziu, va dura ceva mai mult ca sa te topesti. Ca sa te poti considera fabulos de bun la preludiu, conteaza enorm sa faci ceva surprinzator, neasteptat, asa incat sexul sa para spontan, dar si anticiparea si planificarea plina de imaginatie pot fi la fel de sexy.

Ghidul sexului oral

Cand cercetatorii au intrebat un grup de elevi de colegiu ce ar alege daca ar fi nevoiti sa traiasca fie fara actul sexual, fie fara sex oral, ambele sexe i-au dat prioritate celui de-al doilea. Le dau dreptate. Oricat de atractiv, la disperare, ar fi un penis erect, o limba moale, calda este aproape irezistibila. Sa fim cinstiti: gaseste acea persoana a carei gura face cele mai potrivite miscari si te vei alatura cozii de oameni dornici sa "lipaie" putina atentie. Este valabil si opusul: refuza sa faci asta si sa devii prea personal si
intim cu cineva si vei vedea cum carnetelul tau de bal va fi tot timpul gol.

De ce? Pentru ca dincolo de faptul ca suntem privati de una dintre cele mai grozave placeri ale vietii, atitudinea noastra fata de sexul oral o reflecta in detaliu pe cea privind sexul in general. Amantii deschisi, senzuali, fara inhibitii, adora si sa faca si sa li se faca sex oral. Adjective precum simandicos, afectat, intrebari de genul "de ce ai vrea sa ajungi acolo?" se potrivesc restului populatiei. Esti tentat sa mai inveti cateva chestii pe care sa le adaugi la repertoriul tau deja existent? Banuiesc ca vei gasi cateva. Bunica ti-a spus, probabil, despre felul in care dragostea trece prin stomac. Ei bine, incearca sa te indrepti putin mai in jos.

Incurajeaz-o sa indeparteze excesul de par pubian, fie prin tuns, fie prin epilare cu ceara. Cu cat este mai putin par imprejurul clitorisului, cu atat este mai mare placerea pentru amandoi (sa scuipi un fir ratacit de par pubian ca o pisica cu un par din ghemotoc, nu pare deloc sexy). In timp ce ea isi indeplineste partea care-i revine, fa-o si tu pe a ta barbierindu-te chiar inainte de a te freca pe acolo. Tepii irita si chiar produc durere.

Nu plonja cu nasul
Sa smulgi invelisul si sa plonjezi direct in ea nu este deloc excitant. Anticipatia este marele secret. "Munceste din greu" la intregul corp – sarutand, muscand, lingand sfarcuri, burtica, coapse – si fa-o sa astepte. Soldurile ei ar trebui sa se ridice intr-o (inutila) incercare de a grabi lucrurile inainte ca tu sa faci pasul urmator. Si daca tot suntem la capitolul intimitatii si al lucrurilor spuse pe sleau, un vagin sanatos nu ar trebui sa miroase neplacut. Daca al ei miroase, inseamna sau ca are vreo infectie sau ca trebuie sa renunte la anumite mancaruri. De aceea o cina romantica in doi, la un restaurant francez sic, la care se servesc diverse feluri de mancare bogate in usturoi nu este o idee nemaipomenita daca intentionati ca dupa aceea sa faceti mai mult decat sa va tineti de mana. Ai ghicit, usturoiul nu miroase numai in respiratie!

_______________________________________

_________________
www.chez-simone.ro Rochii de seara
Vezi profilul utilizatorului

orgasm garantat...
 Pagina de start a forumului Club Z » Love Zone
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara