Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
X-Men: The Last Stand (X-Men 3)
MesajTrimis: Sâm, 20 Mai 2006, 2:37 pm Go top: X-Men: The Last Stand (X-Men 3) Răspunde cu citat (quote)
YuLee
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 357
Locație: Timisoara




X-Men: The Last Stand [2006]



Regia
Brett Ratner

In rolurile principale
Halle Berry, Hugh Jackman, Patrick Stewart

Gen
Aventuri, SF

Descriere

TU DE PARTEA CUI ESTI?

Romanele si benzile desenate X-Men: The Last Stand au aparut la Editura Corint Junior.

Descoperirea unui leac capabil sa "vindece" mutatiile genetice risca sa schimbe cursul istoriei si ameninta insusi viitorul omenirii.

Pentru prima data, mutantii au de ales intre a-si pastra puterile supranaturale, care ii izoleaza si ii alieneaza de restul omenirii si a renunta la ele pentru a se reincadra in societate.

Opiniile divergente ale celor doi leaderi – Prof. Charles Xavier, adept al pacii si tolerantei si Magneto, care crede in supravietuirea celui mai puternic – declanseaza batalia finala intre mutanti si omenire.

In acelasi timp, echipa X-Men, condusa de Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart), trebuie sa se lupte cu insasi evolutia sub forma fostei membre a echipei lor.

Renascuta ca Dark Phoenix, Jean Grey (Janssen) nu este numai un pericol pentru ea insasi, ci si o amenintare la adresa camarazilor sai mutanti, cat si a umanitatii.

In X-Men: The Last Stand ii regasim pe eroii primelor doua filme: Wolverine (Hugh Jackman), un "lup singuratic" care poseda calitati fizice supraomenesti si puteri vindecatoare uimitoare; dar si o furie intensa, animalica, Storm (Halle Berry), capabila sa manipuleze dupa bunul plac orice fel de conditii atmosferice; Magneto (Ian McKellen) , un mutant extrem de puternic, capabil sa manipuleze orice forma si obiect din metal; Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart), cel mai mare telepat din lume, leaderul echipei X-Men; Jean Grey (Famke Janssen), care poseda capacitati telekinetice si telepatice iesite din comun; Rogue (Anna Paquin), care „absoarbe” puterile tuturor celor pe care ii atinge, punandu-le astfel viata in pericol; Cyclops (James Marsden), care poate emite din priviri un fascicul energetic capabil sa strapunga muntii, Mystique (Rebecca Romijn), care poate lua orice forma umana sau animala; Iceman (Shawn Ashmore), capabil sa-si coboare temperatura corpului pana la inghet; Pyro (Aaron Stanford), expert in manipularea focului si Colossus (Daniel Cudmore), care isi poate transforma tesuturile in otel.

_________________
Unde-i viitoru' de altãdatã!?

Vezi profilul utilizatorului

Despre productie
MesajTrimis: Sâm, 20 Mai 2006, 6:11 pm Go top: X-Men: The Last Stand (X-Men 3) Răspunde cu citat (quote)
Ade
Elite Member
Elite Member
Data înscrierii: 17/Mai/2006
Mesaje: 1245
Locație: Bucuresti




Unul dintre noile personaje care apar in X-Men: The Last Stand – Ultima Infruntare este Beast. Actorul Kelsey Grammer se alatura echipei in rolul Dr. Henry McCoy, supranumit "Beast", un genetician de exceptie care, in urma unei experiment facut pe propria persoana a dezvoltat o mutatie datorita careia corpul i se acopera de blana albastra si dobandeste o agilitate supraumana. McCoy este un genetician renumit, Secretarul Ministerului pentru Problemele Mutantilor din cadrul Cabinetului Statelor Unite. Pentru acest rol a fost ales actorul Kelsey Grammer, detinator a cinci premii Emmy pentru rolul 'Frasier' din celebrele seriale TV Frasier si Cheers.

Un alt personaj nou este Angel, interpretat de actorul Ben Foster. Tatal lui Angel, miliardarul Warren Worthington II (interpretat de Michael Murphy) nu poate accepta faptul ca fiul sau este mutant – Angel poate zbura, datorita aripilor sale de 5 m anvergura – si, prin urmare, este printre sustinatorii si promotorii "curei".

Vinnie Jones interpreteaza rolul unui alt personaj extrem de indragit de fanii X-Men, Juggernaut (cunoscut si sub numele de Cain Marko), un mutant extrem de puternic, o adevarata forta dezlantuita. Odata pornit, el nu mai poate fi oprit. “Juggernaut este un mercenar, o masina de lupta. El apartine Fratiei conduse de Magneto, dar nu-l intereseaza prea mult cauza pentru care lupta, ci doar lupta in sine." explica Jones.

Alte personaje noi sunt: Callisto (interpretata de Dania Ramirez), o mutanta care are capacitatea de a-i localiza pe ceilalti mutanti si de a le evalua puterile, Multiple Man (interpretat de Eric Dane), capabil de a se multiplica, Leech (Cameron Bright), o mutanta care poate absorbi si diminua puterile celorlalti si geneticiana Dr. Kavita Rao (interpretata de Shohreh Aghdashloo).

X-Men: The Last Stand – Ultima Infruntare exploreaza subiecte extrem de actuale in lumea contemporana, ridicand probleme de genul: Este o dovada de lasitate sa renunti la unicitate pentru a te conforma societatii si a evita astfel prigoana ? Este dreptul personal de a alege inalienabil ? Faptul de a avea puteri exceptionale este o binecuvantare sau, dimpotriva, un blestem ? Descoperirea unei asa-zise "cure" pentru mutanti declanseaza o intreaga polemica pe tema alienarii si il incita pe Magneto sa iasa din ascunzatoare, sa-si adune armata si sa initieze o revolutie a mutantilor de dimensiuni fara precedent. El este decis sa elimine orice individ – mutant sau om – care sustine ideea aplicarii curei.

Pe de alta parte, perspectiva unei "vindecari" surade unora dintre mutanti. "Viata pe care o duc este aspra." explica actorul Hugh Jackman. "Ganditi-va la Rogue, de exemplu. Capacitatea ei de a absorbi puterile celorlalti mutanti, punandu-le viata in pericol, o constrange la o viata extrem de solitara. Rogue nu poate atinge pe nimeni, nu poate avea relatii fizice si nici copii. De aceea, este de inteles ca ideea curei o tenteaza." continua actorul.

Beast, ultimul dintre mutanti care si-a mai pastrat aparenta umana, este si el tentat de aceasta cura. “Spre deosebire de ceilalti X-Men. mutatia sa este ascunsa." explica actorul Kelsey Grammer, interpretul lui Beast. "Prin urmare, nu e deloc suprinzator ca si-ar dori sa experimenteze, macar pentru scurt timp, starea de "om normal", desi stie foarte bine ca nu acesta este destinul sau".

Un personaj care sufera o transformare radicala este telepata Jean Grey, care la sfarsitul filmului X-Men 2 moare, sacrificandu-si viata pentru a-si salva camarazii. In X-Men: The Last Stand – Ultima Infruntare ea revine sub forma personajului "Dark Phoenix", cu puteri extreme, pe care nici ea insasi nu le intelege si nu le poate controla. Ea devine arma decisiva pe care orice armata si-ar dori-o intr-un razboi. Astfel, Jean Grey devine nu numai un pericol pentru ea insasi, ci si o amenintare la adresa camarazilor sai si a intregii umanitati.

Transformarea suferita de Jean Grey influenteaza soarta unui alt membru alt echipei X-Men, Cyclops. Cei doi erau logoditi si pe punctul de a se casatori, cand moartea eroica a lui Jean pune capat planurilor lor, lasandu-l pe Cyclops singur si neconsolat. "Cyclops isi pierde ratiunea de a trai, scopul sau in viata. Odata cu disparitia lui Jean, intreaga filosofie X-Men isi pierde semnificatia pentru el. Dealtfel, intreaga echipa este profund afectata de moartea ei." explica actorul James Marsden, interpretul lui Cyclops.

_________________
Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..."
Vezi profilul utilizatorului

X-Men: The Last Stand (X-Men 3)
 Pagina de start a forumului Club Z » Filme
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara