Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Concert THERION
MesajTrimis: Mar, 05 Dec 2006, 6:02 pm Go top: Concert THERION Răspunde cu citat (quote)
onutza
Silver Member
Silver Member
Data înscrierii: 30/Mai/2006
Mesaje: 211
Locație: cimitiru` vesel




Therion au sosit duminica la Bucuresti pentru o saptamana de repetitii

Componentii de baza ai trupei opera-gotic-simfonic Therion, care vor concerta impreuna cu Orchestra Nationala, Corul Academic Radio si voci clasice de tinuta internationala la Sala Palatului pe 9 decembrie, ora 20.00, au aterizat duminica la Otopeni. Christofer Johnsson (chitara, compozitie), Kristian Niemann (chitara solo), Johann Niemann (bass) si Peter Karlsson (baterie) au sosit in Bucuresti cu o saptamana inainte de concert, pentru a incepe o serie intensa de repetitii cu orchestra si corul Radio, in vederea sustinerii unei premiere mondiale care va ramane in istorie prin calitatea muzicala. « Therion goes classic » este un concert care va da satisfactie atat iubitorilor muzicii clasice, cat si fanilor metalului, aducand laolalta doua directii muzicale considerate incompatibile pana de curand.

Reamintim ca, in urma epuizarii, in doar trei saptamani, a tuturor biletelor din categoria de 89 lei (destinate in principal studentilor si elevilor) si pentru a veni in intampinarea numeroaselor solicitari din toata tara pentru bilete la concertul THERION GOES CLASSIC, organizatorii au introdus o noua categorie de bilete la 150 lei. Mai mult, iubitorii de muzica au la dispozitie si oferta 2 in 1, constand in doua locuri la pret de 245 lei.

Categoriile de bilete sunt: 150 RON / 195 RON / 245 RON / Oferta 2 in 1

Atat noua categorie de bilete la 150 lei, cat si oferta promotionala 2 in 1 la 245 lei sunt disponibile la: Magazinul Muzica, Sala Palatului, Diverta Unirii, Mall, Plaza, Carrefour Orhideea si Feria, www.mytickets.ro, www.vreaubilet.ro, www.concerte.fundatia-aquarius.ro.

Evenimentul THERION GOES CLASSIC reuneste 170 de muzicieni clasici (Corul Academic Radio, dirijor Dan Mihai Goia si Orchestra Nationala Radio), 10 artisti internationali (formatia suedeza Therion, sopranele Ruxandra van der Plas – Voda, Mona Somm, tenorii Harrie van der Plas si Marian Somesan), sub bagheta dirijorului german Markus Stollenwerk.

THERION GOES CLASSIC face parte dintr-un proiect mai amplu "Ars musicae, ars medicinae – muzica impotriva cancerului" realizat de Fundatia Aquarius la initiativa Therion. Reamintim ca artistii suedezi vor participa pro-bono la concert, iar fondurile sunt destinate unui proiect de tratament al copiilor cu cancer din Romania in 2007.

Crying or Very sad Un alt concert la care n-am sa ajung Crying or Very sad ...Daca merge careva de p-aici vreau poze de la concert Very Happy

_________________
I am the lord&master
You all are bastards
Worship me..
Or i'll stab your eyes `till you bleed
muahahahhaa!!!
Vezi profilul utilizatorului

MesajTrimis: Lun, 19 Mar 2007, 9:14 pm Go top: Concert THERION Răspunde cu citat (quote)
Luxian
'
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Mesaje: 1529
Locație: Timisoara




Nu am fost la concert, dar m-am gandit ca poate ca te intereseaza cateva poze:








Later Edit:
Daca vrei alte poze mai gasesti aici

_________________


Subliminal message: support open source!
Vezi profilul utilizatorului

Concert THERION
 Pagina de start a forumului Club Z » Events
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara