Pagina de start a forumului Club Z
Pagina de start a forumului Club Z Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare

Forum Index | GMC Club Z - Portal | Chat Online | Parteneri | News | Top 3 Forum | Echipa GMC Club Z | Forum info


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul următor 
Hit and run
MesajTrimis: Mie, 29 Noi 2006, 11:49 pm Go top: Hit and run Răspunde cu citat (quote)
raluk
Platinium Member
Platinium Member
Data înscrierii: 29/Mai/2006
Mesaje: 799
Locație: Timisoara




Circula acum ceva timp un banc – pe care eu personal il consideram foarte amuzant, insa femeile pe care le cunosc spuneau ca este probabil cea mai “misogina” gluma din lume. Suna cam asa: ce face o femeie dupa o partida de sex? Deranjeaza.

Mai in gluma, mai in serios, orice barbat cu o doza sanatoasa de testosteron in sange isi doreste ca femeia sa se evapore dupa ce el a avut orgasm. De ce? Pentru ca este prea obosit, prea somnoros, si prea satisfacut ca sa naruie aceasta stare prin imbratisari fierbinti (nefolositoare post-copulatie) si soaptea dulci (cu acelasi caracter de inutilitate).

Acest dezechilibru – intre nevoia barbatului de singuratate, iar a femeii de interactiune – este perfect normal: in timp ce noua ne place sa dormim, ele se transfera pe bateriile de rezerva si sunt mai active decat oricand.

Ce face barbatul cand vede ca femeia nu da semne ca ar avea vreo intentie de a se evapora? Pleaca… pentru ca daca nu-l poti indeparta pe Mohamed de munte, atunci indepartezi muntele de Mohamed (eh, poate ca nu suna chiar asa). Rezultatul nu este dintre cele mai fericite: femeia va da semne de frustrare si incet, incet, acestea se vor materializa intr-o criza.


Ce este de facut?

Solutia ideala pentru a disparea imediat dupa sex este sa gasesti o scuza suficient de buna: iar daca nu ai o slujba epuizanta si seful tau nu este cunoscut ca fiind un mare asupritor, atunci singura ta speranta este sa localizezi partida de sex in casa unui prieten care “poate veni din minut in minut”.

De frica prietenului preludiu si dulcegarelile de dupa vor fi eliminate din programul vostru. Vei avea parte numai de actiunea principala – si nici nu iti trebuie mai mult de atat!

O alta solutie este avertizarea precoce: “Iubito, imi doresc sa facem dragoste dar nu am mult timp la dispozitie”. Daca nici ea nu este din beton armat si are ceva hormoni sexuali prin corp, va accepta partida rapida in lipsa de nimic altceva. Iar plecarea iti va fi usorata de avertismentul precoce.

Imaginatia lasa loc de multe scuze. Important este sa adaptezi scuza potrivita la situatia data si sa nu repeti de mai multe ori o minciuna…. se spune ca ar avea picioare scurte, asa ca trebuie sa o inlocuim cat de des putem….

_________________
" Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."

Vezi profilul utilizatorului

Hit and run
 Pagina de start a forumului Club Z » Love Zone
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

  
  
 Crează un subiect nou  Răspunde la subiect  

Forum index | Club Z - Portal | Luxian's Blog | Sitemap

  Powered by phpBB © 2001-2006 Modified : Club Z  
Anvelope vara iarna Timisoara | Jante Timisoara